JeeBee

JeeBeeFoto1

In 2003 op het bluesfestival op Texel werd Jee Bee uitgeroepen tot de verassing van het festival. Sindsdien is de band in vogelvlucht omhoog geschoten en treden zij regelmatig op in heel Nederland.

Begin 2006 komt het demo-album ¨Coming on Home¨ uit. Een album met een aantal eigen producties. Duidelijk was dat van de pure blues werd afgeweken en er een eigen sound naar voren kwam op het album met een mix van blues, funk en rock. Na optredens op diverse festivals en een tour door Ierland werden zij op verschillende sites gekenmerkt als spotlights en talent van de week. In 2009 presenteerde Jee Bee in samenwerking met Ruben Hoeke en Roeland Werring hun eerste album in Amstelveen voor een groot publiek. Op zondag 26 januari zullen Joris, Peter en Martijn met hun opzwepende muziek U laten swingen tot de zolen versleten zijn.

Ook deze middag zal de gastheer van Grandcafé Carambole zijn uiterste best doen om de middag op muzikale wijze te laten verlopen, zoals we van hem gewend zijn. De zaal gaat open om 15:00 uur en wordt er live gespeeld van 15:30 uur tot 18:30 uur. De toegangsprijs blijft gehandhaafd op 7,50 Euro.