Schipper en Bemanning

Kees Schipper is de frontman van Schipper en Bemanning, een Bluespower trio, waarin Kees wordt bijgestaan door drummer Mark Eshuis en bassman Eric Wels.

Kees Schipper, een guitarplayer van het eerste uur, staat al sinds 1966 op de planken van de Nederlandse bluesscene en heeft samengewerkt met grootheden zoals o.a. Albert Lee, Robben Ford, Kaz Lux, Jan Akkerman, Bert Heerink e.v.a. Naast zijn activiteiten als performing artist werkte Kees evenzo als studio-muzikant voor de LP en CD produkties voor de Duitse Markt en niet te vergeten was Kees een van de eerste Popmusic docenten in Nederland.

Drummer Mark Eshuis zit al vanaf zijn 12e jaar achter de drums en omstreeks 1980 was hij verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij tenslotte ook gegradueerd werd als uitvoerend en tevens ook als docerend muzikant, waarna hij vele produkties en tournees meemaakte met vele bekende Nederlandse artiesten. Het kon ook niet anders dat hij daarna ook werd gecontrakteerd door vele internationale muzikale grootheden zoals o.a. John Scofield, Kenny Kirkland, Daryl Jones, Jan Akkerman, Lois Lane, Randy Crawford, e.v.a.

Eric Wels is naast uitvoerend muzikant & base/guitarplayer ook werkzaam als audio-editor, composer in de audio/music industrie voor theater, film en allerlei soorten projecten al meer dan 30 jaar. Zijn werkterrein sterkt zich uit over niet alleen in Nederland, maar over heel West Europa, Egypte, Curaçao, Kosovo, South-Africa en Brazilië.

Naast deze internationale activiteiten doet Schipper en Bemanning niets liever dan vanuit de Nederlandse podia hun bluespower uitstralen en eindelijk na diverse onderhandelingspogingen is het dan gelukt om deze muzikanten op de bühne van Grandcafé Carambole te krijgen op zondag 28 mei a.s. De verwachtingen zijn hooggespannen en het wordt knallen.

Vanaf 15:00 uur bent U van harte welkom, live-muziek is van 16:00 uur tot 19:00 uur.Het Team Carambole heet U van harte welkom. De toegangsprijs blijft gehandhaafd op 8,50 euro en verdere informatie is terug te vinden op: www.stichtingoldambtblues.nl , www.carambole-winschoten.nl en www.keesschipper.com