Bluesheat

bandfoto2013geenlogo

De Stichting Oldambtblues opent het seizoen van de bluesmiddagen op zondag 25 september a.s. met de Groningse bluesformatie “Bluesheat“

Met passie en gevoel voor onvervalste bluesmuziek is Bluesheat een opzwepende rauwe en authentieke bluesband die rockt, kraakt en zweet dat het een lieve lust is. Op eigen wijze bewerkte sounds van o.a. Elmore James, Muddy Waters en Howlin’ Wolf worden gevolgd door andere blueswerken- boogie, jungle, rock, shuffle, slow, swing, uptown jump, die op gevariëerde en inspirerende wijze de zaal in worden gelanceerd.

Frontman en zanger Erik, met als lijfspreuk, “ The heat is on”, zweept de zaal op, duizendpoot Christian bespeelt gitaren, mandoline, bluesharp en zang is actief sinds de jaren 60, bassist Lex is verliefd op oude blues opnemes, “ hoodoo Drive “ is de bluesdrive van drummer Eric en “ last but not least “ Monsieur Wouter speelt rhythm, solo en slide op een authentieke bluesgitaar.
Een betere start van het nieuwe bluesseizoen met de band BLUESHEAT kunnen we niet wensen en beloofd veel voor de komende maanden.

En, zoals we gewend zijn van onze gastheer van Grand Café Carambole zal hij zijn uiterste best doen om deze middag op gezellige wijze te laten verlopen met diverse gratis hapjes uit eigen keuken. De zaal gaat open om 15:00 uur en wordt er live gespeeld van 16:00 uur tot 19:00 uur. De toegangsprijs blijft gehandhaafd op 7,50 Euro.

Verdere informatie is te vinden op de volgende websites en facebook: www.stichtingoldambtblues.nl , www.carambole-winschoten.nl, www.bluesheat.nl