Van Dijck Inc.

VanDyckInc_Pressefoto_1-1024x594

De Stichting Oldambtblues presenteert de volgende bluesmiddag op 25 oktober a.s. in Winschoten de Duits/Nedelandse formatie Van Dijck Inc.

Konden we op 27 september j.l. nog genieten van de Groningse bluesformatie NEIGHBOURS van Harry Greenfield, dan is het nu de beurt aan Van Dijck Inc. Deze band bestaat voornamelijk uit Duitse muzikanten die hun sporen hebben verdiend in de blues, maar hebben zich naast de blues ook toegelegd op de Country en Americana-blues. In Grand Café Carambole zijn zij daarom ook geen onbekenden en graag gezien. In 2012 hadden wij de eer om “ Unsere Nachbaren aus der Heimat” te mogen ontvangen op de Oliebollen Bluesmiddag van eind december en met succes, want naast onze regionale bluesvrienden waren onze Duitse vrienden ook van de partij.
Hun repertoire bevat naast eigen werk ook de nodige covers van o.a. Ry Cooder, John Hiatt, Little Feat, Van Morrison etc.

Zoals we gewend zijn van onze gastheer van Grandcafé Carambole zal hij zijn uiterste best doen om deze middagen op gezellige wijze te laten verlopen met diverse hapjes uit eigen keuken. De zaal gaat open om 15:00 uur en wordt er live gespeeld van 16:00 uur tot 19:00 uur. De toegangsprijs blijft gehandhaafd op 7,50 Euro.
Verdere informatie is te vinden op www.van-dyck-inc.com en www.carambole-winschoten.nl.